Pramell Oy (”HattiWatt-sovellus” tai ”HattiWatt-palvelu”) ei käsittele henkilötietoja, koska HattiWatt-palvelun käyttö on mahdollista ilman rekisteröintiä. Tätä tietosuojaselostetta sovelletaan kaikkiin HattiWatt-sovelluksen tarjoamiin palveluihin, nettisivuihin sekä markkinointiin.

1. YHTEYDENOTTO

Tietosuojaselostetta ja HattiWatt-sovelluksen käyttäjän oikeuksia koskevissa kysymyksissä ota yhteyttä sähköpostitse contact@hattiwatt.com. Pramell Oy voi pyytää tarpeen mukaan lisätietoja voidakseen täyttää edellä mainitut pyynnöt. Pyyntöön vastataan kohtuullisessa ajassa ja mahdollisuuksien mukaan viimeistään kuukauden kuluessa pyynnön esittämisestä.

2. TIETOSUOJASELOSTEEN MUUTOKSET

Pramell Oy voi tehdä muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen milloin tahansa ilmoittamalla siitä verkkosivuilla ja / tai muulla soveltuvalla tavalla. Käyttäjien on erittäin suositeltavaa tarkistaa tämä tietosuojaseloste silloin tällöin. HattiWatt-sovelluksen käytön jatkaminen muutoksen ilmoittamisen jälkeen, on käyttäjän osoitus tietosuojaselosteen hyväksymisestä. Mikäli käyttäjä vastustaa mitä tahansa tämän tietosuojaselosteen muutosta, on hänen lopetettava HattiWatt-palvelun käyttö.

Tämä tietosuojakäytäntö on julkaistu 16.10.2022
Versio 1.0 2022